Frame Products

Begonnen als een groothandel in aluminium lijsten is Frame Products, gedreven door een bijzondere passie voor kunst en het vakmanschap van het inlijsten, uitgegroeid tot een veelzijdige lijstenmakerij.

Wij hebben de beschikking over een modern en compleet machinepark een zeer ervaren en deskundig team, waardoor wij goed kunnen inspelen op de meest uiteenlopende wensen van de klant. Frame Products staat bekend om zijn hoogwaardig (innovatieve) inlijstwerk tegen een prima prijs en snelle levering.

Onze producten vinden hun weg naar een grote diversiteit aan afnemers, waaronder vele kunstenaars, galerieën, musea en bedrijven in binnen- en buitenland.

Naast het vakkundig inlijsten en het uitgeven van kunst kunt u bij ons ook terecht voor (inter)nationaal transport. Een of honderd stuks: elk ingelijst werk wordt door Frame Products op zorgvuldige wijze verpakt en vervoerd naar elk gewenst adres. Ook voor onze buitenlandse klanten verzorgen wij het transport, de arbeidsintensieve handling van het verpakken en tailormade bekistingen (conform de ISPM 15 norm), douane formaliteiten en dedicated deliveries.